HRZZ IP-2014-09-9515

Edukacijsko-rehabilitacijski

fakultet Sveučilišta u Zagrebu

[ Specifična obilježja

obitelji u riziku: doprinos planiranju

kompleksnih intervencija ]

ZAVRŠNA KONFERENCIJA PROJEKTA FamResPlan- 22.11.2019. u Zagrebu

Zadovoljstvo nam je pozvati Vas na završnu konferenciju projekta „Specifična obilježja obitelji u riziku: doprinos planiranju kompleksnih intervencija“ (FamResPlan), voditeljice prof.dr.sc. Antonije Žižak. Projekt je financiran od Hrvatske zaklade za znanost u razdoblju od 1.10.2015. do 27.12.2019. godine. Završna konferencija organizirana je kao jedna od važnijih projektnih aktivnosti u 4. godini i uz dodatnu podršku Edukacijsko-rehabilitacijskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu te UNICEF Ureda za Hrvatsku.

Završna konferencija održat će se 22.11.2019. (petak) na Edukacijsko – rehabilitacijskom fakultetu, Sveučilišni kampus Borongaj, dvorana Zagreb, od 10 do 18 sati.

Na konferenciji će biti prikazani ključni rezultati projekta te suvremene spoznaje vezane uz razumijevanje kompleksnih potreba obitelji: kapacitet i spremnost za promjenu, otpornost obitelji te zadovoljstvo obiteljskim životom. Navedene teme razmatrat će se u odnosu na mogućnost kreiranja kompleksnih intervencija za obitelji u riziku.

Rezultate projekta predstavit će članice istraživačkog tima s Edukacijsko – rehabilitacijskog fakulteta te suradnih institucija, dok će o ključnim konceptima govoriti renomirani inozemni istraživači.

Radni jezici konferencije bit će hrvatski i engleski, a prevođenje nije predviđeno. Bit će dostupni radni materijali na hrvatskom jeziku. Konferencija je dio projekta FamResPlan te stoga kotizacija nije predviđena. Ukoliko već niste, molimo da nam najkasnije do 18.11.2019. najavite svoje sudjelovanje na e-mail: famresplan@erf.hr.

Program konferencije pogledajte klikom ovdje.

Veselimo se Vašem dolasku!

Srdačan pozdrav,

Predsjednica Organizacijskog odbora izv.prof.dr.sc. Ivana Borić

Predsjednica Programskog odbora doc.dr.sc. Ivana Maurović